EQUIPAGE IN BALANCE


Equipage in Balance

Værdier

Her på Møllevang, hvor Equipage in Balance holder til, lægges vægt på al håndtering og træning altid foregår i en positiv ånd med fokus på ekvipagens resourcer og kompetencer, hvor der stræbes efter udvikling gennem reflektion og klar intention. 

Tanke før handling.

Med mål og formål for øje i alle henseender, såvel fysisk som mentalt. 

Her lægges stor vægt på begge elementer i arbejdet med heste og ryttere, - med fokus på hestens biomekanik og rytterens kropsbevidsthed - samt det mentale mindset med respekt og omtanke, - uanset om det er fra jorden eller i ridningen. 

Hestens trivsel afhænger af både fodring, staldforhold, foldmuligheder og træning, som alle påvirker hestens fysiske og mentale balance. Det samme gælder også for rytteren, for hvem trivsel også påvirkes af forskellige faktorer i livet.

Derfor vægtes det højt, at samværet mellem hest og rytter skaber et fælles positivt grundlag for udvikling for ekvipagen, - med det formål for øje at skabe en fysisk og mental stærk ekvipage i balance., - uanset hvilken rejse, ekvipagen er på sammen. 

 

Vision

Equipage In Balance ønsker at skabe et rum for inspiration og udvikling, hvor du og din hest kan mødes i et læringsmiljø, hvor der er plads til at være, sårbarhed, begejstring samt en klar retning for hvilket mål, der venter forude.

Med fokus på hele ekvipagens styrker og svagheder, såvel fysisk som mentalt - netop for at kunne give jer de optimale betingelser for at blomstre sammen som ekvipage.

En rejse, hvor du og din hest følges ad, - hvor lysten driver værket for begge parter, - hvor villighed er vigtigere end lydighed. 

Med gensidig respekt, accept og ydmyghed overfor den dialog og det venskab, hesten møder os med.

Equipage In Balance ønsker at give dig og din hest mulighed for at deltage i undervisning gennem enetimer, workshops, clinics og kurser, - hvor I vil blive mødt af dygtige og kompetente undervisere fra ind - og udland.

Temaerne for disse vil kunne sprede sig bredt, - fra undervisning omkring rytterkroppen, body awareness, mentaltræning, sædelektioner, ridelektioner etc.

Alt sammen til glæde for dig og din hest..!

 

Inspiration

'Mange veje fører til Rom'

- fortæller et gammelt ordsprog..! 

Det kender mange ryttere helt sikkert til, da ikke to heste er ens - ej heller ryttere.

Det betyder også, at der ikke kun er én metode, der virker for alle - vi har alle vores helt egen personlige rejse med hver enkelt hest, vi er omgivet af.

Derfor er det vigtigt at give plads til undren, nysgerrighed og et åbent sind for at kunne give plads til nye veje.

Giv plads til inspiration, nye tanker, værktøjer - og ikke mindst selvreflektion i forhold til de forventninger og mål, du har til den rejse, du har tænkt for din hest og dig

Ansvaret for jeres udvikling, såvel fysisk som mentalt  - er nemlig din...! 

 

Vælg derfor det gode til - for dig og din hest heart

 ~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~