EQUIPAGE IN BALANCE


Kurser & Foredrag

Kurser med Equipage In Balance


Kurser udbydes indenfor både jordarbejde og rideundervisning, - med mulighed for at vælge det, du har behov for. Kurserne er af 1 eller 2-dages forløb, hvor der er mulighed for at arbejde med balance, grounding, kropsbevidsthed - både for hest og rytter.

Her vil være plads til både praktiske øvelser, teori og hands-on, - i en afslappet, hyggelig og rummelig atmosfære, hvor der er plads til lige præcis det, du ønsker at gå i dybden med. Målet er at blive en bedre rytter - til glæde for dig og din hest. 

Kurserne udbydes både ude af huset og her på Møllevang, hvor vi har en dejlig 20 x 40 m² veldrænet og frostfri bane, som er fordelagtig til alle formål. Vi kan her på Møllevang så vidt muligt tilbyde opstaldning til hestene i boks/ paddocks afhængig af varighed og ønsker. Der vil i prisen være inkluderet en dejlig frokost. Der er indenfor få km desuden mulighed for overnatning på en dejlig campingplads  shelter eller hytte eller hos et B & B til absolut rimelige priser.

Tilmeld dig nyhedsbrevet her, hvor du kan få nærmere info omkring afholdelse af kurser - eller hold øje med Facebook, hvor kurserne også annonceres.             

Ved tilmelding til kursus vil du modtage yderligere info pr. mail af kursusudbyder.

Glæder mig til at møde dig!

 

Kurser med udefrakommende aktører


Da vi mennesker aldrig bliver færdige med at lære, vil inspiration være en vigtig kilde til nye tanker og udvikling

Derfor er det et stort ønske at kunne afholde kurser flere gange årligt med spændende undervisere fra både ind- og udland.

Undervisere, som på hver deres måde kan præge hele ekvipagen i samme retning i et forum, hvor der er plads til sårbarhed, ro, fejl, udfordringer, begejstring, udvikling og tryghed - og en skidt-pyt kasse, der kan benyttes så ofte som nødvendigt.

Det er nemlig den måde, vi kan bryde vores mønstre, nå vores mål og blive en bedre udgave. som ekvipage.

Det vil derfor være af høj prioritet at kunne tilbyde kurser indenfor klassisk dressur, Centreret Ridning  og andre interessante aktører af høj kvalitet, hvor du vil blive mødt af undervisere, som er yderst erfarne indenfor netop deres felt. Såfremt undervisningen vil foregå på engelsk, vil der altid være mulighed for oversættelse. 

Hold derfor øje med dit nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her - og Facebook her, hvor forskellige kurser vil blive udbudt.

Foredrag


Viden er vigtigt for at kunne dygtiggøre sig, - at være nysgerrig er et aktiv, som  i min verden aldrig må forsømmes.

Derfor deltager jeg selv ved flere foredrag årligt. Foredrag, som fanger min interesse, inspirerer og måske også provokerer.. Får mig til at tænke ud af boksen og  motivere mig til at udfordre min comfort-zone. 

Equipage in Balance også gerne tilbyde foredrag her på Møllevang med forskellige kompetente aktører, som er med til at give stof til eftertanke.

Det kan både være undertegnede selv eller udefrakommende, som kan byde ind med spændende emner, eks. omkring fodring, hestens adfærd, rytterkroppen, anlæg af ridebane eller andre emner, der kan vække interesse. 

Det er også muligt at booke mig til at komme forbi din stald/rideskole/forening og holde et oplæg/foredrag, hvis der er interesse for det.

Du kan læse meget mere her omkring forskellige muligheder. 

Hold derfor øje med dit nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her  - og Facebook her, hvor forskellige foredrag vil blive annonceret.~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~