EQUIPAGE IN BALANCE


Rider in Balance ~ Coaching

Burde jeg ikke kunne selv..?!


Der er en grund til elitesportsfolk og erhvervsledere vælger en coach til at nå målet.

Gennem Coaching bliver du ved hjælp af åbne spørgsmål i stand til at øge din bevidstshed omkring dig selv og dine handlinger, og derved også mulighed for at opdage, hvilke kompetencer og uanede resourcer, du indeholder og hvilke mønstre, som fastholder dig i en given situation.

Giv dig selv samme mulighed, med 100% fokus på dit mål, - med værktøjer til, hvordan du erstatter begrænsede mønstre med nye gode vaner og strukturer.

Her vil være rum for en effektiv og dybdegående personlig proces, hvor du gennem afklaring og øget bevidsthed vil kunne mærke din handlekraft vokse.

Coachingen foregår gennem NLP-teknikker, som er psykologiske redskaber, der sætter os i stand til at finde og bruge de resourcer, som vi alle er i besiddelse af, men måske ikke anvender.

NLP står for NeuroLingvistisk Psykologi, hvor sammenhængen gennem tanker ( Neuro) og sprog ( Lingvistisk) giver sig til udtryk, - et enkelt, effektivt værktøj til personlig udvikling, kommunikation, forandring og indsigt i sindets processer.

Hvad kan jeg forvente...?


Coaching er for dig, som gerne vil have et effektivt brugbart værktøj i forhold til de mål og udfordringer, som vi alle møder ind i mellem.

Det kan være i forbindelse med konkurrencer, men også hvis du har haft en oplevelse, som begrænser dig i at udvikle dig og komme videre. Sådanne oplevelser kan sætte sig som et mønster, - hvilket er helt naturligt, da det er den måde, vi lagrer alle de erfaringer, vi får gennem livet.

Desværre er det ikke alle mønstre, som er lige hensigtsmæssige - og det er disse mønstre, som vi gennem coachingen kan ændre gennem forskellige simple effektive teknikker, som du gennem samtalen vil blive guidet igennem.

Den første coachsession vil være en samtale, hvor vi taler om baggrunden herfor ligesom det gennem samtalen vil blive tydeligt, hvad det helt specifikke tema for dig vil være. Herefter coachingen tage sin form, afhængig af hvilken retning samtalen tager sig.

Hvor mange sessioner, der vil være brug for, er meget individuelt og afhænger af processen. 

Jeg vil som din coach møde dig med stor interesse, nærvær og respekt og give dig det rum, du har brug for til at nå dit mål.

Jeg er selvfølgelig underlagt fuld tavshedspligt!

 

Hvem kan drage fordel af coaching..?


Coaching er for ALLE, der gerne vil give sig selv de bedste betingelser for at udnytte det potentiale, vi alle har fået med os fra fødslen. 

Vi påvirkes af arv og miljø gennem hele livet, - heldigvis har vi også alle en mulighed for at påvirke de valg, vi foretager os, - uanset om det er ubevidste eller bevidste valg.

Derfor

  • kan du nå de mål, du gerne vil som konkurrencerytter - gennem en målrettet mental plan..!
  • er det muligt for dig at komme tilbage i sadlen, på trods af rideangst ..!
  • kan du lære at håndtere pressede situationer og bevare overblikket..!
  • kan du ændre de forhold, som begrænser dig i at udvikle dig personligt - og med din hest..!

 

Jeg ser frem til at hjælpe dig videre med at nå DINE mål!

 

 

 

 

 ~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~