EQUIPAGE IN BALANCE


Praktisk Information

Bestilling/ Aflysning af tid:


Du er velkommen til at bestille tid ved at kontakte mig på mobil 20 74 40 42/ sms. Min telefontid er alle hverdage, man. - fredag fra kl. 8.00 - 9.00.

Aflysning sker ved henvendelse til samme nummer, - venligst hurtigst muligt og senest 48 timer før behandlingens start, så en anden kan få muligheden og glæde af din tid. Jeg har ofte flere klienter på venteliste hver uge.  

Ved afbud senere end 24 timer, vil du blive opkrævet kr. 500,-, da tiden er afsat og jeg ikke kan forvente at afsætte tiden med så kort varsel.

Såfremt du ikke møder op til din aftale, vil du blive opkrævet behandlingens pris/ min. kr. 700,- på Mobilepay for uanmeldt afbud, da tiden er afsat og ikke har kunnet været til glæde for en anden.


1. behandling


Første gang vi ses, vil vi gennem en dybdegående samtale, danne et godt overblik over de problemstillinger, som du kæmper med i det daglige. 

Herefter vil vi skabe et grundlag for et behandlingsforløb, der passer til dine behov, ønsker og forventninger.

Du vil som regel kunne mærke en virkning allerede efter første behandling, men hvis du har oplevet længerevarende problemer, skal du regne med 3 behandlinger inden for en kortere periode for at kunne komme i dybden, da kroppens muskler ved overbelastninger kompenserer hinanden.

Efter behandlingen...


Da der under behandlingerne frigives mange affaldsstoffer, er det meget vigtigt at drikke rigeligt med vand bagefter, gerne et glas ca. hvert kvarter.

Dette for at affaldsstofferne bliver udskilt fra kroppen og ikke sætter sig som eks. hovedpine senere. Muskulaturen kan være 'øm' efter behandlingen, hvilket er meget normalt. Dette aftager hurtigt, - senest efter et par dage.

Processerne i behandlingen kan vare op til 24 timer efter behandlingen, hvis du ikke har fået info om andet, - så sørg for rigelig vand også dagen derpå.

Det er helt normalt, du kan føle dig træt på en behagelig måde efter behandlingen, da kroppen gennem behandlingen inviteres til at slippe alle spændinger, såvel mentale som fysiske.

Det anbefales derfor også, at du ikke påtager dig fysisk arbejde efter behandlingen for at give kroppen ro til at restituere resten af dagen. 


Lagen, håndklæde og tæppe er inkluderet i behandlingen, - såfremt du selv medbringer disse, gives kr. 25,- i rabat.~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~