EQUIPAGE IN BALANCE

Bag om Equipage in Balance

Jeg er Claudette Holm og står bag Equipage In Balance.                                                                                                                                             Et navn, der er valgt med omhu for at omkranse de aktiviteter, som ligger bag Equipage in Balance.

Disse aktiviteter tager udgangspunkt i de mange uddannelser, som jeg har været så heldig at tilegne mig på min rejse gennem hesteverdenen.

Rejsen startede, da jeg helt tilbage i 1995 arbejdede i Israel på The Therapeutic Ridingclub of Israel,- her jeg red terapihestene, ordnede al udstyr og hjalp med forefaldende arbejde omkring undervisningen... og drømte om en fremtid med heste på fuldtid. I 1997 blev jeg så uddannet Staldmester og drømmen blev herefter realiseret med lederjobs på forskellige rideskoler.

Min første hest, Funder Nørhedes Patrick, som jeg fik med min søster, da jeg var 13 år, - fulgte mig trofast i 20 år - og var min overbærende makker og ven udi ridekunstens svære spæde start.  Jeg fik sidenhen to dejlige dressurheste Bæklunds Miro og Santos, som jeg startede en del dressurstævner på. Min ridekarriere blev lagt i hænderne på Berider Claus R. Nielsen og Bjarne Nielsen. 

Jeg videreuddannede mig til Exam. Hestemassør/ Axelsonss i 2001 og blev i 2002 Agraøkonom med heste som speciale, /( Lederudd. indenfor landbrug), hvorefter jeg blev selvstændig med eget firma i 2003. I 2004 blev CV'et tilføjet Handicaprideinstruktør, hvor jeg var aktiv i et par år.

Derefter gik rejsen til Bornholm, hvor jeg gennem 7 år drev selvstændig virksomhed med hestepension, behandling af heste og undervisning af forskellige ryttere, bl.a. en del landsholdsryttere/ Military. Om sommeren blev der afholdt op til 3 ridelejre årligt for både børn, unge og voksne, - med forskellige teamer med udgangspunkt i deltagernes ønsker og behov. Jeg fik interesse for den akademiske tilgang til jordarbejde og fik spændende værktøjer fra Christina Holmbæck gennem flere kurser årligt. Jeg fik også interesse for Hesteassisteret Terapi og valgte i 2008 at blive Certificeret Eagala udøver, hvor jeg sammen med yderst kompetente kollegaer havde forløb igennem flere år. Min interesse for Centreret Ridning blev vakt gennem to kurser i 2009 , - og da muligheden bød sig, blev jeg i 2012 Certificeret instruktør/ Centreret Ridning og har siden fastholdt min Certificering og store interesse gennem årlige Updates og private lektioner fra Level 4 instruktører.

Inden da flyttede vi fra solskinsøen i 2011 her til det jyske, hvor vi nu bor på vores skønne ejendom. Min store interesse for rytterens indvirkning på hesten, gjorde jeg i 2014 valgte at videreuddanne mig som NLP coach og sidenhen Exam. Fysiugisk massør og herefter flere overbygninger, så jeg i dag kan kalde mig Kropsterapeut og er RAB-godkendt. Det er med til at sikre dig et yderligere højt niveau og kvalitet i behandlingerne. Du har mulighed for at søge tilskud til behandlingerne, såfremt du har en sundhedsforsikring, der dækker RAB-godkendte behandlinger. 

I juni 2015  afsluttede jeg Ute Lehmanns' Traineruddannelse/ Horse In Harmony og blev sidenhen i  Juni 2018 Certificeret Manuel Hesteterapeut hos Sidsel Sommer.     En uddannelse - TRE method, som har fokus på nervesystemet, hvor traumer og spændinger kan forløses hos mennesker på en blid og effektiv måde med fokus på tryghed og egen kontrol, blev afsluttet i 2019 og har sidenhen hjulpet mange ryttere psykisk såvel som fysisk. Jeg har siden hvert år fulgt op på denne uddannelse gennem Supervisons Workshops og egen Supervison for at kunne være opdateret på de nyeste værktøjer for at kunne hjælpe bedst muligt. Jeg blev i 2022 Advanced Provider / TRE. 

På hestesiden har jeg de seneste 3 år arbejdet med samme emne, - med fokus på at lære mere om, hvordan hesten selv villigt kan lære at forløse sine spændinger. Jeg har især arbejdet meget med Calming Signals og bruger det meget med stor succes i behandlinger af heste. Jeg er slet ikke færdig med at dykke ned i dette emne, - og bruger det også gennem håndtering og træning af heste, eks. tilridning etc. Jeg ser frem til at lære endnu mere af hestene og glæder mig til at dele det med jer!

Jeg har i  2023 tilegnet mig ny spændende viden med et kursus med Tami Elkayam, med fokus på Equine Tensegrity Therapy  for heste - og vil også i det kommende år være med på næste modul, som jeg ser frem til. Sidst, men ikke mindst er 2023 afsluttet med at blive certificeret indenfor CellWellBeing Hårcelletest, som er et fantastisk supplement til den viden, jeg allerede har tilegnet mig, da trivsel starter på celleplan - og der kan en hårtest afsløre, hvor der kan optimeres i forhold til ernæring, miljø og immunforsvar. 

Derudover, -  har jeg deltaget på et hav af kurser, foredrag og clinics, som alle er hesterelaterede og ikke er plads til at nævne her..

Faktum er : Jeg ELSKER at lære nyt, lære mere, lade mig inspirere - og er helt enkelt meget videnbegærlig og nysgerrig af natur. Derfor er det fantastisk at kunne få lov at møde de bedste undervisere hver dag, - nemlig de dejlige heste og ekvipager, jeg er omgivet af, som en evig inspirationskilde. Tusind TAK for jer heart

Det vil glæde mig at møde dig et sted derude ..!~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~