EQUIPAGE IN BALANCE


Ledmobilisering

Låste led vil altid skabe en begræsning for mobiliteten og dermed også påvirke muskulaturen negativt, da denne ikke kan arbejde optimalt og vil derfor skabe muskulær ubalance i kropppen.

Derudover vil nervesystemet i en vis grad også ofte påvirkes af låsninger i led, eks. i ryggen, hvor hele Centralnervesystemet flyder fra kranie til korsbenet, som sidder lige under lænden.

 

Den form for ledmobilisering, som benyttes i klinikken her, sker med en meget blid tilgang til kroppen, hvor det låste facetled eller ribben aktiveres tilbage i den rette tilstand ved hjælp af manuel behandling eller en Activator. 

Activatoren giver leddet en 'impuls' om at trække sig tilbage eller frem, - og er uden ubehag for klienten, da det sker i samarbejde med kroppens muskulatur og vejrtrækning.

Af samme grund er denne tilgang til kroppen særdeles egnet for de klienter, som grundet skader eller andet, har en meget sensitiv krop og ikke kan 'holde til' ordinær behandling.  

Enhver behandling i klinikken vil altid starte med at tage udgangspunkt i evt. låsninger af kroppens facetled, da det giver mest mening at rebalancere muskulaturen gennem den fysiurgiske massage, såfremt byggeklodserne (ryghvirvlerne) er i balance.

 

Ledmobilisering vil ske ved eks.:

  • Låste facetled
  • Hekseskud/ Hold i lænden
  • Låste ribben 
  • Låst brystben ( Vejrtrækningsbesvær)
  • Låst SI-led ( Vægt-overførende led)


~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~