EQUIPAGE IN BALANCE


Praktisk Information/ Priser

Praktisk Information


Såfremt du er interesseret i at booke et kursus eller foredrag/clinic, er du velkommen til at sende mig en mail omkring ønske til tema/emne.

Jeg har afholdt forskellige kurser, hvor temaet ex. var 'Rytterbalance', 'Coaching for ekvipagen - sammen er I bedst', 'Horsemanship med Omtanke', ' Hestemassage til husbehov'  etc. samt foredrag ex. omkring Hestehold, Hestens adfærd, Hestemassage etc., bl.a. i samarbejde med Agroskolen, Hammerum. Mulighederne er mange og kan tilrettelægges efter jeres ønsker.

Kurset anbefales at være af en varighed på 1½ -2 dage, hvilket giver et godt setup til processen med at arbejde videre med de opgaver, der er lagt for dagen. Programmet for dagen(e) lægges i samarbejde med arrangøren. Som udgangspunkt vil der ønskes min. 6 deltagere med hest. Der vil altid indgå både teori, praktiske øvelser uden hest samt undervisning med hesten. Dette skaber et godt flow gennem en hel kursusdag og et godt udgangspunkt for det udbytte, deltagerne tager med sig hjem.

Et foredrag/clinic har oftest en varighed på 1½ - 2 timer incl. pause og spørgetid, - og her involveres også gerne praktiske øvelser.

Priser


Prisen for et kursus afhænger af længden af kurset. Som udgangspunkt vil der være 2 eller 3 enetimer/undervisning pr. ekvipage udover teori og praktiske øvelser, hvor også strategien for ekvipagens udvikling vil blive lagt i form af en træningsplan såfremt dette ønskes.

Prisen ligger fra 1250,- incl. moms/ ekvipage, hvortil evt. tillægges evt. boksleje/halleje afhængig af udbyder. Teorideltagerprisen ligger på 200,-/dag. Der tillægges ikke kørselsudgifter indenfor 60 km,- herefter statens km-takst.

Et foredrag/clinic af en varighed på 1½ - 2 timer koster kr. 1250,- incl. moms, - hertil tillægges kørselsudgifter efter statens takst.


Kurser, foredrag og clinics vil blive annonceret gennem opslag i lokalområdet, sociale medier såsom Facebook og gennem mit nyhedsbrev, som du kan tilmelde dig her.~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~