EQUIPAGE IN BALANCE


Organmassage

Denne behandling er en meget blid og dybdegående massage, som reducerer og afbalancerer spændinger i vævet, der er relateret til kroppens organer – mave, tyk- og tyndtarm, galdeblære, lever, nyrer, blære, hjerte osv. 

Kroppens organer er omgivet af bindevæv, der er med til at holde organerne på plads i abdomen. Såfremt et væv, der omgiver et organ, er spændt, vil det påvirke cirkulationen af blod og andre væsker og resultere i reduceret organfunktion og evt. problemer i selve organet.

Det vil for ryttere kunne give sig til udtryk gennem eks.  udfordringer med sædets indvirkning. Dette kan stamme fra fordøjelsessystemet, da mange nerver hertil udspringer fra lændehvirvlerne. 

Herfra udspringer Psoas (hoftebøjeren) også, som bl.a.  hjælper vejrtrækningsmusklen Diaphragma.

Funktionen af disse er begge yderst vigtige for rytteren.

Psoas er med til at skabe 'fjederen' gennem rytterens krop og en god vejrtrækning påvirker nervesystemet positivt, mentalt såvel som fysisk.

Diaphragma er gennem vejrtrækningen med til at 'massere' organerne og afhjælper dermed spændinger omkring disse.

 

Såfremt vejrtrækningen ikke er velfungerende, vil denne på sigt påvirke organernes funktion.

Dette ses eks. ved stress, såvel fysisk som mentalt, hvor vejrtrækningen ofte er kort og hurtig, - hvilket giver sig til udtryk gennem organernes funktion, eks. hjertebanken, fordøjelsesproblemer etc.

Organmassage har en bl.a. gavnlig effekt på:

  • Ryg- og Lændesmerter
  • Nakkespændinger
  • Træthed og stress
  • Detox af organer
  • Vejrtrækningsbesvær
  • Fordøjelsen
  • Sure opstød/ oppustethed

 

Alle, - både børn og voksne kan have glæde af behandlingen, som er en meget blid, behagelig og afslappende oplevelse.

Det tilrådes at få min. 3 behandlinger for et godt og mærkbart resultat.~ Equipage in Balance/ v. Claudette Holm, Møllevej 7, 6920 Videbæk / Mobil: + 45 20 74 40 42 ~